Inlägg

Visar inlägg från september, 2015

läxa / homework

Bild
Svenska: Ta med en GLASBURK till skolan imorgon English : Bring a jar made of glass to school tomorow

HANDBOLLSTURNERINGEN!!!

Bild
När du kommer till skolan så ska du ha idrottskläder på dig Ta med dig en liten matsäck . Skolan bjuder på: en   macka + dryck + frukt :)
Bild
Vi simtränar på Karlslundsbadet Vi är nybörjarna. Vi tränar på att utveckla vår simteknik.

SPRÅKUTVECKLANDE ARBETSSÄTT I MATEMATIK

Bild
Vi arbetar med ord och begrepp i matematik. Fokus: ORD-SYMBOL-FÖREMÅL-BILD Vi samarbetar i gruppen.   Min uppgift är att visa ordet fem med stöd av det matematiska begreppet:  föremål.  Slutligen redogör vi för varandra vad vi kommit fram till i matematik uppgiften. 

Musikalföreställningen Amerikaresan

Igår var vi på en musikalföreställning på Kulturskolan.  Vi lyssnade på en bluesberättelse som kallades för Amerikaresan .  I berättelsen får vi följa en dräng som heter Gustaf som ger sig av från Småland ut på en äventyrsresa till Amerika på 1800-talet :))

Veckans rättstavningsläxa

Du ska kunna fä rglägga och   skriva orden på svenska:       ·        ljusgrön ·        mörkgrön ·        beige ·        mörkblå ·        ljusblå ·        varmrosa ·        ljusrosa ·        röd ·        orange ·        gul ·        mörkbrun ·        svart ·        ljusbrun ·        grå ·        lila

Raster

Bild
På rasterna går det ganska bra. Vi leker och har kul tillsammans :)

SKOLJOGGEN

Bild
Skoljoggen Yeaaaa !!! SÅ DUKTIGA VI VAR :)  Hela 70 varv runt Citadellet sprang vi tillsammans. . 

Simning

Bild
Glöm inte!! Från och med vecka 38, är det dags för simtest.  Varje måndag, det kommande veckorna ska ALLA elever i min förberedelseklass simträna på Karlslundsbadet i Landskrona.  Vi åker med buss klockan 11:50.  Tillbaka på skolans senast klockan 13.30. Viktigt att alla barn, har med sig   simkläder + handduk :